Verkkokauppa

Usein kysyttyä

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Uusi asiakas, jolla ei ole vielä asiakastietoja:

  1. Mene verkkokauppaan ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta.
  2. Klikkaa sitten avautuvasta pikkuikkunasta Ei tunnusta? Luo uusi -painiketta.
  3. Kirjoita huolellisesti asiakastiedot, tarkistathan erityisesti sähköpostin oikeinkirjoituksen.
  4. Osta jäsenyys, vuosikortti, kertakäynti tai viikkokortti verkkokaupassa.

Mikäli ostat jäsenyyden tai vuosikortin, nouda kulkutunniste asiakaspalvelusta ma&ti klo 16:00-18:30 tai sovi oma palveluaika Jennin kanssa 045 315 35 45 / jenni@liikuntakeskusruukki.fi.

Viikkokortin tai kertakäynnin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen pin-koodin, jolla pääset harjoittelemaan klo 06-21. Kertakäynti on voimassa kertaluonteisesti. Viikkokortti on voimassa 7 peräkkäistä päivää. Kertakäynti tai viikkokortti hyvitetään mikäli liityt jäseneksi tai hankit vuosikortin kuntosalille.


Asiakas, jolla on jo asiakastiedot (aikaisemmin hankittu kuukausijäsenyys, vuosikortti, kertakäynti tai viikkokortti):

  1. Mene verkkokauppaan ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta.
  2. Kirjaudu sisään tai mikäli olet unohtanut salasanan klikkaa sitten avautuvasta pikkuikkunasta Unohditko salasanan -painiketta. Kirjoita Sähköpostiosoite-laatikkoon asiakastiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite. Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut, päivitäthän sen Jennille jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Ethän tee uusia asiakastietoja.
  3. Osta jäsenyys, vuosikortti, kertakäynti tai viikkokortti verkkokaupassa.

Mikäli ostat jäsenyyden tai vuosikortin, nouda kulkutunniste asiakaspalvelusta ma&ti klo 16:00-18:30 tai sovi oma palveluaika Jennin kanssa 045 315 35 45 / jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen pin-koodin, jolla pääset harjoittelemaan klo 06-21. Kertakäynti on voimassa kertaluonteisesti. Viikkokortti on voimassa 7 peräkkäistä päivää. Kertakäynti tai viikkokortti hyvitetään mikäli liityt jäseneksi tai hankit vuosikortin kuntosalille.

Verkkokauppaan

Meillä käy kaikki suomalaiset liikuntaetuudet eli liikuntasetelit (Smartum, Virike, Tyky) ja liikuntaetuussovellukset (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak jne.). Voit maksaa liikuntaetuuksilla paikan päällä ja etänä. Voit tulla paikan päälle vakiopalveluaikoina tai sopia Jennin kanssa oman palveluajan:

jenni@liikuntakeskusruukki.fi / 045 315 3545. Katso etänä maksamisen tarkemmat ohjeet alta. kohdasta Maksaminen.

Turvallisten tekniikoiden osaaminen liikkeissä on ensisijaisen tärkeää. Harjoitteleminen on myös motivoivampaa ja mielekkäämpää, kun pystyy käyttämään laitteita ja välineitä oikein. Jäsenyyteen ja vuosikorttiin sisältyy kertaluonteinen laiteopastus, jossa valmentajamme on kanssasi salilla opastamassa laitteiden, välineiden sekä tekniikoiden kanssa. Yleensä jokaisella löytyy tekniikoissa hiomista, esimerkiksi olkapäiden, polvien tai selän hyvinvoinnin varmistamiseksi. Laiteopastuksia tekee valmentajamme Kati.

Ostettuasi jäsenyyden tai vuosikortin kuntosalille, voit varata laiteopastuksen, kun olet saanut infoviestin Jenniltä jäsenyydestä tai vuosikortista sähköpostiisi. Laiteopastus tehdään max 4hlö pienryhmässä.

Kuntosalilla voivat harjoitella kaikki 12 vuotta täyttäneet, joilla on voimassa oleva tuote kuntosalille (jäsenyys, vuosikortti, viikkokortti tai jäsenyys). Alle 15-vuotiaan tulee harjoitella vanhempansa/18 vuotta täyttäneen vastuuhenkilön kanssa tai tapauskohtaisesti, Jennin kanssa asiasta sopien, omatoimisesti. Jokaisella kuntosalilla harjoittelevalla tulee olla oma jäsenyys, vuosikortti, kertakäynti tai viikkokortti voimassa. Voit hankkia ne verkkokaupasta.

Jäsenille ja vuosikorttilaisille tarkoitetussa laiteopastuksessa jokaisen kanssa käydään laitteita ja turvalliset tekniikat läpi. Nuoren, alle 18-vuotiaan tulee käydä laiteopastus, mielellään mahdollisimman pian treenejä aloittaessaan.

Alle 12-vuotiaiden tulee olla Liikuntakeskus Ruukin järjestämissä liikuntaryhmissä, lapsiparkissa tai loungessa. Turvallisuussyistä alle 12-vuotiaat eivät voi oleskella liikuntakeskuksen muissa tiloissa tai olla laitteilla.

Meiltä löytyy lapsiparkki. Lapsiparkki ei ole valvottu. Lapsi on vanhemman vastuulla lapsiparkissa. Vanhempien tulee huolehtia, että lapsi pysyy lapsiparkissa tai eteisen istuimilla, ellei hänellä ole omaa korttia kuntosalille.

Mikäli olet hukannut kulkutunnisteesi, ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Nouda asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma ja ti klo 16:00-18:30, huomioi loma-ajat) uusi kulkutunniste. Uusi kulkutunniste maksaa 15€.

Muistathan, että kulkutunniste on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Väärinkäytöksistä veloitamme sinulta 250€ tarkastusmaksun.

Kyllä, teemme yrityssopimuksia.

Työnantajalla on vuosittain mahdollisuus tukea verovapaasti henkilöstön liikuntaa 400 eurolla vuosittain työntekijää kohti. Henkilöstön hyvinvointiin satsattu euro tulee jopa 5,5 kertaisena takaisin mm. vähentyneinä sairauspoissaoloina. Tämä etu kannattaa siis hyödyntää!

Ota yhteyttä jenni@liikuntakeskusruukki.fi ja kerro toiveistasi. Voimme toteuttaa yhdessä henkilöstönne hyvinvointia lisääviä tapahtumia ja palveluita. Erilaiset jäsenyys- ja korttivaihtoehdot on mahdollista sovittaa yrityksenne tarpeisiin.

Kyllä, järjestämme mielellämme liikunnallisia tyky- ja virkistyspäiviä erilaisille ryhmille, kuten yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Meiltä voit tilata myös oman yksityistunnin omalle ryhmällesi kertaluonteisesti tai viikoittain. Voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia lajeja ja tunteja. Kysy lisää jenni@liikuntakeskusruukki.fi.

Liikuntakeskus Ruukissa on upeat puitteet henkilöstön sekä ryhmien liikuttamiselle ja virkistämiselle. Kellokosken Ruukki on miljöönä uniikki ja tuo oman lisänsä elämykselliseen tapahtumaanne. Meiltä saatavilla myös ruokatarjoilut yhteistyössä legendaarisen Kinuskillan kanssa.

Ota yhteyttä jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Suunnitellaan yhdessä teille mielekäs kokonaisuus.

Kyllä, järjestämme mielellämme yksityistunteja erilaisille ryhmille, kuten yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Meiltä voit tilata oman yksityistunnin omalle ryhmällesi kertaluonteisesti tai viikoittain. Voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia lajeja ja tunteja. Kysy lisää jenni@liikuntakeskusruukki.fi.

Liikuntakeskus Ruukissa on upeat puitteet henkilöstön sekä ryhmien liikuttamiselle ja virkistämiselle. Kellokosken Ruukki on miljöönä uniikki ja tuo oman lisänsä elämykselliseen tapahtumaanne.

Ota yhteyttä jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Suunnitellaan yhdessä teille mielekkäät treenit.

Olet vastuussa siitä, että terveydentilasi on riittävä palveluiden käyttöön. Hanki tarvittaessa riittävä vakuutusturva. Liikuntakeskus Ruukki ei vastaa mahdollisista henkilö- tai omaisuusvahingoista.

Voit säilyttää tavaroitasi liikuntakeskuksessa vierailun ajan lukittavissa kaapeissa. Liikuntakeskus Ruukki ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. Kaappeihin ei voi jättää tavaroita yön yli säilytykseen. Kaappeihin yli yön säilytykseen jätetyt tavarat otetaan talteen ja luovutetaan omistajalle 5€ maksua vastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Suorituskykyä parantavien aineiden tai huumaavien aineiden käyttö tai niiden vaikutuksen alaisena oleskelu on ehdottomasti kielletty Liikuntakeskus Ruukin tiloissa.

Toimi kunnioittavasti sekä huomaavaisesti muita ihmisiä kohtaan ja noudata Liikuntakeskus Ruukin salietikettiä. 

Maksaminen

Etsi liikuntaetuutesi sovelluksesta (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak jne.) käyttöpaikkahausta Liikuntakeskus Ruukki ja maksa haluamasi summa. Ota kuitista kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Mikäli saa otettua kuvakaappausta, ei se haittaa, laitathan kuitenkin sähköpostia. Kerro sähköpostiviestissä myös minkä tuotteen haluat ostaa.

Käythän tekemässä asiakastiedot verkkokaupassamme.

Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta. Klikkaa sitten avautuvasta pikkuikkunasta Ei tunnusta? Luo uusi -painiketta. Kirjoita huolellisesti asiakastiedot, tarkistathan erityisesti sähköpostin oikeinkirjoituksen.

 

Voit toimittaa kerralla myös suuremman määrän liikuntaetuuksia. Huomioithan, että meille jo toimitettuja liikuntaetuuksia ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.

Voit maksaa liikuntaetuuksilla milloin tahansa ja maksamasi määrä liikuntaetuutta hyvitetään seuraavassa mahdollisessa laskussa tai laskuissa. Voit toimittaa kerralla myös suuremman määrän liikuntaetuuksia. Liikuntaetuus ei siis koskaan mene hukkaan. Etsi liikuntaetuutesi aplikaatiosta käyttöpaikkahausta Liikuntakeskus Ruukki ja maksa haluamasi summa. Ota kuitista kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Mikäli saa otettua kuvakaappausta, ei se haittaa, laitathan kuitenkin sähköpostia. Kerro sähköpostiviestissä myös minkä tuotteen haluat ostaa. Huomioithan, että meille jo toimitettuja liikuntaetuuksia ei palauteta tai vaihdeta rahaksi. Mikäli maksat tiettyä laskua liikuntaetuuksilla, tulee lasku maksaa liikuntaetuuksilla 4 viikkoa ennen eräpäivää.

Kuukausijäsenyyden ensimmäinen tai valitsemasi määrä kuukausia maksetaan verkkokaupassa tai asiakaspalvelussa. Toisesta kuukaudesta alkaen jäsenyys maksetaan e-laskulla (vaatii e-laskutilauksen verkkopankissasi). E-las­kuso­pi­mus tulee tehdä heti en­sim­mäi­sen laskun saavuttua säh­kö­pos­tii­si. Tee e-laskutussivulla verkkopankissasi haku Liikuntakeskus Ruukki -nimellä ja syötä pankin pyytämät tiedot, eli ensimmäisen kuukauden laskun viite. Voit myös valita, että e-lasku hyväksytään ja maksetaan automaattisesti eräpäivänä.

@liikuntakeskusruukki

Seuraa meitä somessa

Kuntosali Kellokoski - Kahvakuulatreeni
Liikuntakeskus Ruukki kyltti
Liikuntakeskus Ruukki - Ryhmäliikunta Kellokoski
Liikuntakeskus Ruukin soutulaitteet